<h2>Χοροί για Γάμο</h2><p>Γρήγορα, εύκολα και χωρίς άγχος, σας μαθαίνουμε τα βασικά...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.artofdance.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Μαθήματα

Art of Dance
Σχολή Χορού 

Μαθήματα:
H σχολή χορού Art of dance της κας Αραβανή, η οποία βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Ευαγγελιστρίας 5 στην Αθήνα, είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί για μια ακόμα δημιουργική χρονιά, με πολύ ανεβασμένη διάθεση, νέες ιδέες, νέες χορογραφίες και φυσικά πολύ χορό!!!

Γυμνάστε όλο σας το σώμα, αλλά και το πνεύμα, επιλέγοντας το είδος ή τα είδη χορού που σας αρέσουν. Εμείς στη σχολή χορού Art of Dance θα σας βοηθήσουμε να θριαμβεύσετε σε όποιο είδος κι αν επιλέξετε, όποια κι αν είναι η ηλικία σας.

Από την νέα χρονιά η σχολή μας θα δημιουργήσει τη "Χορογυμναστική για μαμάδες", τμήμα διαμορφωμένο ειδικά για τις μαμάδες και τα παιδιά τους, όπου μέσα από τον χορό, διασκεδάζουν μαζί με τα παιδάκια τους ενώ παράλληλα γυμνάζονται και διδάσκονται!


 • Γαμήλιος χορός,
 • Παραδοσιακοί χοροί για Γάμο,
 • Παιδικά Χοροπατήματα (νέο τμήμα για παιδιά)
 • Latin & Ballroom για παιδιά,
 • Latin Solo,
 • Μπαλέτο (για παιδιά),
 • Μοντέρνος χορός,
 • Jazz,
 • Αθλητικός χορός,
 • Μουσικοκινητική αγωγή,
 • Χορογυμναστική για μαμάδες (νέο τμήμα)

 

Γαμήλιος Χορός

Γαμήλιος Χορός

Στη σχολή χορού Art of Dance αναλαμβάνουμε να προετοιμάσουμε το ζευγάρι για τη μεγάλη στιγμή, μετά τη μεγάλη στιγμή... δηλαδή για τον Γαμήλιο Χορό! Επιλέξτε το τραγούδι που θέλετε και αφήστε τα υπόλοιπα σ'εμάς καθώς θα σας καθοδηγήσουμε στο τέλειο αποτέλεσμα.

Παραδοσιακοί χοροί για Γάμο - νέο τμήμα

Παραδοσιακοί χοροί για Γάμο

Στη σχολή μας, εκτός από τον γαμήλιο χορό, αναλαμβάνουμε να σας φρεσκάρουμε ή να σας διδάξουμε από την αρχή τους βασικούς παραδοσιακούς χορούς που απαιτούνται, για τη μεγάλη βραδιά του γάμου σας. Με την πλούσια εμπειρία μας και χωρίς άγχος θα μάθετε όσα χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε!

Παιδικά Χοροπατήματα...

Παιδικά Χοροπατήματα - Νέο Τμήμα

Ο παραδοσιακός ελληνικός χορός λειτουργεί άριστα ως εκπαιδευτικό εργαλείο και μέσο μάθησης και ισορροπημένης ανάπτυξης του παιδιού.

Latin για παιδιά

Latin για παιδιά

Ο ιδανικός τρόπος για ένα παιδί να γυμνάσει το σώμα και το πνεύμα του δεν είναι άλλος από τον χορό. Με την σωστή διδασκαλία ειδικά προσανατολισμένη στα παιδιά, αναπτύσσουν την κοινωνικότητά τους, αποκτούν ρυθμό και εκφράζονται με νέους τρόπους που τα βοηθά να εμπιστευτούν τον εαυτό τους.

Αθλητικός - Διαγωνιστικά Τμήματα

Αθλητικός Χορός - Διαγωνιστικά Τμήματα

Για όσους επιθυμούν να πάνε ένα βήμα παρακάτω, όσων αφορά τους χορούς, μπορούμε να σας κάνουμε να ξεχωρίσετε στο διαγωνιστικό χώρο, βελτιώνοντας την τεχνική, το στύλ και την συνολική παρουσία σας. Η σχολή χορού Art of Dance έχει καταφέρει από το 2009 να αποσπάσει αρκετά βραβεία και μετάλλια στους διαγωνισμούς!

Μουσικοκινητική Αγωγή

Μουσικοκινητική Αγωγή

Είναι ο συνδυασμός της μουσικής με την κίνηση. Είναι μια ολοκληρωμένη αγωγή που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, με στόχο να καλλιεργήσουν τις σωματικές, πνευματικές και ψυχικές τους ανάγκες.

Jazz

Jazz Χορός

Ο χορός Jazz συνδιάζει την κίνηση με τον χορό με γρήγορες και έντονες κινήσεις. Αν και δεν έχει κάποια σχέση με τη jazz μουσική οι ρίζες του μπορούν να εντοπιστούν εκεί.

Μοντέρνος Χορός

Μοντέρνος Χορός

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα η ανάγκη του ανθρώπου να εκφραστεί καλλιτεχνικά και χορευτικά με πιο αυθεντικό, φυσικό και λειτουργικό τρόπο, τον οδήγησε σε κινητικά πρότυπα που ξεφεύγουν από τις αυστηρές νόρμες και τους κανόνες του μπαλέτου. Κ΄παως έτσι δημιουργήθηκε ο Μοντέρνος Χορός!

Χορογυμναστική για μαμάδες (νέο τμήμα)

Χορογυμναστική για μαμάδες (νέο τμήμα)

Ο Στο νέο τμήμα "Χορογυμναστική για μαμάδες, που θα δημιουργηθεί με τη νέα χρονιά στη σχολή μας, μπορείτε να έρθουν οι μαμάδες με τα παιδιά τους και μέσα από το παιχνίδι να διδαχθούν βιωματικά το χορό και ν'άναπτύξουν τον προσανατολισμό και την αντίληψη του χώρου.

Σύγχρονος Χορός

Σύγχρονος Χορός

Ο Σύγχρονος χορός είναι ένα όνομα που δόθηκε στο σύνολο των διαφόρων χορευτικών φορμών του 20ού αιώνα. Αποτελείται από διάφορα συστήματα και μεθόδους τα οποία εξελίχθηκαν από το Μοντέρνο και Μεταμοντέρνο χορό.

 


Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ.
 2106391795 | Κιν. 6979115345

Email: aravanig@gmail.com